Current Vacancies

Nordisk Försäljningschef

I samarbete med Ashfield Nordic rekryterar vi nu en Nordisk Försäljningschef.

Om rollen
Galenica erbjuder dig en spännande roll som Nordisk Försäljningschef i ett företag i tillväxtfas. Här kommer du ha stora möjligheter att påverka din utveckling. Som Nordisk Försäljningschef kommer du ha en nyckelroll på Galenica med både operativ och strategisk inriktning med personalansvar för ett säljteam. Du kommer att leda ditt team samt definiera, utforma och utföra aktiviteter tillsammans med ditt team i syfte att maximera företagets försäljning.
Galenica har sitt nordiska huvudkontor i Malmö men du kan bo antingen i Skåne eller Stockholm och kommer att arbeta på kontoret i Malmö en till två dagar i veckan.

För att passa i rollen som Nordisk Försäljningschef på Galenica ska du ha erfarenhet från att framgångsrikt ha drivit försäljning i ledande ställning. Har du dessutom erfarenhet inom dermatologi är det meriterande.

Vem är du?
Du som söker har en stark inre drivkraft, hög energi och är duktig på att motivera och inspirera ditt team. Som person är du förtroendeingivande och övertygande, du är strukturerad och entusiasmerande och ser till att få saker att hända. Som Nordisk Försäljningschef på Galenica kommer du att ha många kontaktytor varför din förmåga att presentera, kommunicera och samarbeta är central för att nå framgång. Du måste dessutom ha förmåga att fånga upp och utveckla nya affärsmöjligheter.

Är det dig vi beskriver? Vill du som Nordisk Försäljningschef vara med och bidra till Galenicas fortsatta expansion?
I så fall tveka inte, skicka in din ansökan snarast.

Ansökan
Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta: Maritn Lindgren på Ashfield på tfn: 073-376 12 27 eller martin.lindgren@ashfieldhealthcare.com. Du söker tjänsten här.

Ashfield Nordic är marknadsledare av outsourcing- och rekryteringstjänster inom försäljning, marknad och medical communications gentemot läkemedelsindustrin och medicintekniksektorn på den Nordiska marknaden. Globalt finns Ashfield representerat i 23 länder med över 8000 medarbetare. I Norden har vi ett 100-tal medarbetare.

Senior R&D Scientist

I samarbete med Technogarden rekryterar vi nu en Senior R&D Scientist.

Arbetsrollsbeskrivning

I rollen som Senior R&D Scientist har du en övergripande roll i hela analysutvecklingsprocessen. Ditt ansvarsområde sträcker sig från offertstadiet till leverans av färdig produkt till kund, vilket ställer krav på hög servicegrad, effektiv planering och förmåga att driva processer. Arbetet sker projektbaserat där du som Senior R&D Scientist bedömer behov av metodutveckling och uppskattar tidsåtgång och omfattning vad gäller analysaktiviteter. Under utvecklingsprocessens gång har du både en teoretisk och praktisk problemlösande roll i analysteamet. I det laborativa arbetet ansvarar du för metodutveckling och validering samt för experimentell design och framtagning av kontrollstrategi. Vidare har du övergripande ansvar för utredningar, dokumentation och protokoll- och rapportskrivning, underlag för registreringsdokumentation samt för resultatbedömning ur ett vetenskapligt perspektiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har magisterexamen inom mikrobiologi, bioteknik, analytisk kemi eller motsvarande. Forskarutbildning är meriterande. Du har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet inom life science/läkemedelsindustrin och har kompetens inom bioteknologiska läkemedelsprodukter, GMP, validering av analysmetoder och registreringsdokumentation. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av mikrobiologi. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett vetenskapligt och metodkritiskt arbetssätt och känner dig trygg i att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av farmaceutisk analys av olika beredningsformer som tabletter, kapslar, krämer, inhalation etc. Även tidigare erfarenheter av riskutvärdering och QbD inom läkemedelsbranschen är meriterande. Du har god datorvana och är en van användare av MS Office.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är driven, självständig och har ett vetenskapligt arbetssätt präglat av noggrannhet och struktur. För att passa i rollen sätter du dig lätt in i nya frågeställningar med en hög analytisk förmåga samtidigt som du är kvalitetsmedveten och effektiv. Du är pedagogisk, social samt flexibel och kan snabbt byta fokus när förutsättningar och prioriteringsordningar ändras. För att trivas på Galenica kommunicerar du rakt och öppet, är prestigelös och ser det som naturligt att arbeta gränsöverskridande.

Vi erbjuder

Du som söker tjänsten som Senior R&D Scientist i Galenica får en spännande utmaning i ett framgångsrikt bolag med stark tillväxt som expanderar i en internationell miljö. Hos Galenica kommer du att arbeta i en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling och ett långsiktigt samarbete.

Kontaktuppgifter och ansökan

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carina Heurén på 0739-80 83 93 . Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Du söker tjänsten här.

Director Regulatory Affairs

I samarbete med Haeger & Partner rekryterar vi nu en Director Regulatory Affairs.

Huvudsakliga ansvarsområden

-Aktivt leda och utveckla Regulatory Affairs avdelningen och säkerställa kompetent proaktiv strategisk in-put i såväl interna som externa projekt.

-Aktivt följa utveckling, innovationer samt lagar och föreskrifter inom området. Analysera, föreslå samt implementera förbättringar. Ägarskap för processer, KPIer etc.

-Ansvara för att regulatory affairsteamet förbereder, sammanställer och lämnar in dossiers för företagets produkter enligt den regulatoriska strategin, i samarbete med projektmedlemmar – inklusive att lämna in variationer, uppdateringar och commitments för aktuella produkter.

-Underlätta i godkännandeprocessen genom att identifiera eventuella problem, interagera med myndigheter samt säkerställa professionella svar till myndighetsfrågor, enligt fastställd tidsplan.

-Ansvara för att säkerställa regulatorisk compliance med farmakovigilanslagstiftningen.

-Ansvara för att professionellt samarbeta med partners och myndigheter i de regulatoriska frågoreställningarna. Vara kontaktperson gentemot mydigheter i regulatoriska frågeställningar och ärenden.

Önskad erfarenhet och egenskaper

-Du har en naturvetenskaplig examen, företrädesvis Apotekarexamen, är du disputerad är detta en merit.

-Du har tidigare haft personalansvar och har god förmåga att leda andra.

-Du har tidigare erfarenhet inom läkemedelsindustrin ur ett globalt regulatoriskt perspektiv.

-Du har god kunskap om den globala lagstiftningen, relevanta guidelines, procedurer och regulatoriska krav.

-Du har erfarenhet och god kunskap inom farmakovigilans.

-Du har erfarenhet av CMC.

-Du är en bra teamarbetare samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ser till att nå dina mål.

-Du är bra på att självständigt identifiera och lösa komplexa situationer.

-Du är en duktig kommunikatör samt presentatör.

-Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du rapporterar till Vice President R&D.

Kontaktuppgifter och ansökan

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anna Wikman på e-mail till anna@haegerpartner.com eller telefon 0735-39 33 87.

Du skickar bäst din ansökan genom att klicka på denna länk. Varmt välkommen med din ansökan!

Senior Regulatory Affairs Manager

I samarbete med Haeger & Partner rekryterar vi nu en Senior Regulatory Affairs Manager.

Huvudsakliga ansvarsområden

-Ansvara för att planera, koordinera och genomföra regulatoriska uppgifter för godkända produkter samt för etablerade utvecklingsprojekt – enligt fasställd regulatorisk strategi tex hantera life-cycle maintenanceaktiviteter såsom variationer, renewals, PSURar, produktinformations ändringar, artwork ändringar mm.

-Ansvara för att förbereda och sammanställa regulatoriska ansökningar enligt regulatoriska guidelines och föreskrifter samt att uppdatera och underhålla regulatoriska dossiers för registrerade produkter.

-Ansvarig för att granska protokoll från externa ISS-studieförslag samt vara regulatorisk kunnig person för företagets sponsrade studier.

-Vara reklamationsansvarig.

-Vara regulatorisk representant för företagets interna utvecklings projektteam, arbeta i team/ge support inom företaget.

-Ansvara för att beakta, bedöma, kommunicera internt och föreslå mitigering av regulatoriska risker avseende utvecklingsprojekt samt etablerade produkter.

-Ansvara för kontakt med externa partners och myndigheter i de regulatoriska frågeställningarna.

Önskad erfarenhet och egenskaper

 • Akademisk naturvetenskaplig utbildning företrädesvis Apotekare.
 • Du har mångårig erfarenhet av regulatory affairs managers arbete inom läkemedelsindustrin, från större bolag såväl som mindre enheter och företag.
 • Du har en förståelse för och kan det regulatoriska samt pharmacovigilance regelverket för läkemedel.
 •  Du har kännedom om krav kring dokumentation av kliniska prövningar.
 • Som person är du strukturerad, noggrann och välorganiserad och har förmåga att prioritera.
 • Du är utåtriktad, drivande och gillar att arbeta både i team och självständigt och analytiskt inom givna ramar mot fastställda team – och individuella mål.
 • Du tar eget ansvar och vågar prova nya vägar för att uppnå dina mål.
 •  Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du rapporterar till Director Regulatory Affairs.

Kontaktuppgifter och ansökan

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anna Wikman på e-mail till anna@haegerpartner.com eller telefon 0735-39 33 87.

Du skickar bäst din ansökan genom att klicka på denna länk. Varmt välkommen med din ansökan!

Projektledare

I samarbete med Technogarden rekryterar vi nu en Projektledare till Malmö.

Arbetsrollsbeskrivning

Som Projektledare ansvarar du för projektledning av externa projekt gentemot Galenicas kunder samt interna utvecklingsprojekt. I detta ingår att leda, koordinera och kommunicera projekt med ansvar för budget och tider, samt bl.a. att:

 • på ett initiativrikt, förtroendeingivande och flexibelt sätt driva projekt, både gentemot externa kunder såväl som interna intressenter
 • utarbeta projektförslag baserade på kunders förfrågningar
 • säkerställa leverans av projekt enligt utlovade beställningar
 • vara delaktig i att utveckla och driva en effektiv process för projekthantering
 • ansvarsfullt medverka i merförsäljning och hantering av nya projekt
 • tillsammans med projektavdelningen skapa och behålla relationer med kunder samt säkerställa ständiga förbättringar och en hög servicenivå

I tjänsten ingår både nationella och internationella resor i begränsad omfattning med utgångspunkt från Galenicas kontor i Malmö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör eller apotekare och har flera års relevant arbetslivserfarenhet.  Du har dokumenterad god erfarenhet av att leda komplexa projekt, goda ledaregenskaper och lätt för att bygga upp nya relationer. Det är meriterande om du har branscherfarenhet inom farmaceutisk utveckling och är van vid att arbeta i en digitaliserad miljö. Vi förutsätter att du har god vana av att arbeta med projektledning av multipla parallella komplexa projekt i en internationell miljö. Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och är trygg i dig själv. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är noggrann, strukturerad och även har en affärsmässig och analytisk förmåga. Du är van vid att arbeta i en modern projektledningsstruktur och är bekant med olika styrverktyg. Vidare är du kommunikativ gentemot både interna och externa kontaktytor och är van vid att hålla tider. Vi ser också gärna att du är duktig på att hantera människor samt är prestigelös och ödmjuk som person.

Vi erbjuder

Du som söker tjänsten som Projektledare i Galenica får en spännande utmaning i ett framgångsrikt bolag med stark tillväxt som expanderar i en internationell miljö. Hos Galenica kommer du att arbeta i en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling och ett långsiktigt samarbete.

Kontaktuppgifter och ansökan

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carina Heurén på 0739-80 83 93 . Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Du söker tjänsten här.